Om

LKR Epoxy – producent af EPOXY siden 1978

LKR Epoxy var blandt de første i Danmark med Epoxy uden de let flygtige reaktive fortyndere. Thomas Kromann-Rasmussen, som har mere end 30 års erfaring med udvikling og produktion af Epoxy, produkter/systemer. LKR Epoxy været banebrydende indenfor udvikling og produktion af Epoxy produkter, som anvendes i alle grene af erhvervslivet, hvor der anvendes Epoxy.  Vi er kendt for at kunne løse alle typer opgaver, hvor der kan anvendes Epoxy.

LKR Epoxy – veluddannede medarbejdere

Vore kunder stiller store krav til os.  Det stiller krav til veluddannede medarbejdere, som har kompetence til at løse de mange forskellige opgaver, vore kunder stiller os.  Derfor har vi en aktiv uddannelsespolitik, bl.a. i samarbejde med vore leverandører, hvor vi til stadighed sikrer, at vore medarbejdere er i stand til at betjene vore kunder bedst muligt.

LKR Epoxy – kvalitetsstyring

Vi følger et kvalitetsstyringssystem, som følger ISO 9001 standarden.  Dette indebærer, at vi løbende arbejder med kvalitetsforbedringer.  For vore kunder betyder det, at vi leverer det, vi lover. Ønsker De information om vor kvalitetsstyring, kontakt os venligst.

LKR Epoxy – miljøstyring

LKR Epoxy’s politik er, at vore produkter skal være miljøvenlige.  Vi arbejder på, at vore produktionsmetoder er blandt de førende indenfor miljøområdet. Dette opnår vi igennem vores miljøstyring, hvor vi konstant søger nye muligheder, der sikrer vore kunder og ansatte, at produkter og produktion lever op til den bedste miljøstandard indenfor området.Ønsker De information om vores miljøstyring, eller vore produkters miljøpåvirkning, kontakt os venligst.

Kontakt
Svejsegangen 4 E, 2690 Karlslunde
Danmark
Tlf. + 45 46 15 36 11 Mobil +45 30 31 63 11
E-mail. lkr-epoxy@lkr-epoxy.dk